انار دانه کن دستی
انار یکی از میوه های پر طرفدار بین ما ایرانی ها میباشد که علاوه بر طعم لذیذ و لذت بخشی که دارد همراه با خواص بسیار زیادی میباشد که بسیار خون ساز میباشد و خون را تصفیه میکند و صدا را باز کرده و گرفتگی صدا را بر طرف میکند و همچنین انار تاثیر زیادی بر کاهش احتمال ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را داراست . اما برای خوردن انار همیشه با دردسر های فراوانی رو به رو هستیم که از این رو بسیاری را میگیرند یا انار را دان میکنند اما دانه کردن انار نیز با سختی های زیادی دارد اما با استفاده از به راحتی انار را دان کنید .
ابتدا تاج انار را جدا کنید سپس انار را به دو قسمت تقسیم کنید و انار را بر روی درپوش سیلیکونی قرمز رنگ موجود در محصول قرار دهید و آن را بر روی صفحه مشبک پلاستیکی قرار دهید و با قاشق به آرامی به نقاط مختلف در پوش قرمز رنگ ضربه بزنید و از خوردن انار های داخل ظرف لذت ببرید .
: این قسمت جهت قرار گرفتن انار های دانه شده درون ظرف میباشد که میتوان همچنین انار های دانه شده را درون همین قرار داد و آن را در یخچال گذاشت .
: این قسمت جهت قرار گرفتن بر روی انار میباشد که مانع از پخش شدن انار میشود و همچنین باعث میشود ضربه هایی که توسط قاشق روی آن زده میشود انرژی را به صورت متوازی پخش میکند.
: برای جدا شدن دانه های انار از پوست میباشد که دانه ها در ظرف مخزن قرار میگیرند و پوست بر روی صفحهه مشبک باقی میماند .